Dessa villkor reglerar användningen av produkter och tjänster som tillhandahålls av Rash Sweden Genom att gå in på vår webbplats, köpa våra produkter eller använda våra produkter samtycker du till att följa dessa villkor. Läs dessa villkor noggrant innan du fortsätter.

Produktinformation: Vi strävar efter att tillhandahålla korrekt och detaljerad information om våra ljus, inklusive beskrivningar, priser och tillgänglighet.

Beställningar och betalning: Att lägga en beställning utgör ett erbjudande om att köpa våra produkter. Alla beställningar är föremål för acceptans av oss. Priserna är de som anges på vår hemsida vid köptillfället. Betalning måste ske i sin helhet innan beställningen skickas. Vi accepterar de betalningssätt som anges på vår webbplats.

Frakt och leverans: Vi gör allt vi kan för att behandla och skicka beställningar snabbt. Leveranstider är uppskattade och kan variera beroende på din plats och omständigheter utanför vår kontroll. Vi är inte ansvariga för några förseningar eller problem som orsakas av tredjepartsfraktare.

Returer och återbetalningar: Vi är stolta över kvaliteten på våra ljus. Om du får en skadad eller defekt produkt, vänligen kontakta oss senast 14 dagar efter mottagandet av din order. Vi tar inte emot returer av andra skäl än skador eller defekter.

Immateriella rättigheter: Allt innehåll på vår webbplats, inklusive bilder, text, logotyper och design, är skyddat av immateriella lagar. Du får inte använda, reproducera eller distribuera vårt innehåll utan vårt uttryckliga skriftliga medgivande.

Sekretesspolicy: Vi respekterar din integritet och hanterar dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy, som finns tillgänglig på vår webbplats. Genom att använda våra tjänster samtycker du till insamling och användning av din information enligt beskrivningen i integritetspolicyn.

Ansvarsbegränsning: Vi är inte ansvariga för några indirekta, tillfälliga, speciella, följdskador eller straffskador som uppstår från din användning av våra produkter eller tjänster. Vårt ansvar är begränsat till inköpspriset för de produkter du har beställt.

Ändringar av villkoren: Vi förbehåller oss rätten att uppdatera eller modifiera dessa villkor när som helst utan förvarning. Det är ditt ansvar att regelbundet granska dessa villkor för ändringar.

Kontaktinformation: Om du har några frågor eller funderingar om dessa villkor eller våra produkter, vänligen kontakta oss på info@rashsweden.com

Genom att gå in på och använda vår webbplats, köpa våra produkter eller använda våra tjänster, bekräftar du att du har läst, förstått och samtyckt till dessa villkor.